Etsitkö töitä?

 

Kiinteistöpalvelu Norppa on sitoutunut tuottamaan asiakkailleen korkealuokkaisia kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluja. Laadun ja kilpailukykymme varmistamiseksi investoimme systemaattisesti ympäristöystävällisempään ja uudenaikaiseen kalustoon sekä henkilökunnan jatkuvaan kouluttamiseen.

Osaavat, työtä pelkäämättömät ja motivoituneet työntekijät ovat meille aina tervetulleita! Tarjoamme sinulle haastavia tehtäviä kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja osaamistasi vastaavan palkan.

Mikäli olet kiinnostunut meistä ja koet olevasi sopiva ammattilainen meille, laita avoin hakemus ja CV

 

Avoinna olevat tehtävämme tällä hetkellä:

Porrassiivooja

 

Työssäsi huolehdit porraskäytävien ja yleisten tilojen, kuten kellareiden, pesutupien ja saunatilojen siivouksesta. Työaikasi on arkipäivisin kello 8-16 ja työtunteja kertyy 37,5 / vko / 7,5h/pvä.

Toivomme sinulta alan pohjakoulutusta ja/tai kokemuksen kartuttamaa ammatillista osaamista. Olet luotettava, täsmällinen ja huolellinen tiimipelaaja. Omaat korkean työmotivaation ja palvelet asiakkaita iloisella mielellä, sekä sujuvalla suomen kiellellä.

Et vierasta nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan tartut nopeasti toimeen. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot.  Arvostamme kehittävää, aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Mikäli kiinnostuit ja tunnistat itsesi edellytyksiä vastaavaksi, ota yhteyttä!

Hakuaika päättyy 30.11.2018.

Lisätiedusteluihin vastaa palvelukoordinaattori Terhi Kuoppala puh. 0400 9770 42.

Jätä hakemus ja CV tehtävään