Etsitkö töitä?

Kiinteistöpalvelu Norppa on perheyritys vuodesta 2004 ja sitoutunut tuottamaan asiakkailleen korkea-luokkaisia kiinteistönhuolto ja siivouspalveluja. Laadun ja kilpailukykymme varmistamiseksi investoimme systemaattisesti ympäristöystävällisempään ja uudenaikaiseen kalustoon sekä henkilökunnan koulutukseen sekä työhyvinvointiin.

Osaavat, työtä pelkäämättömät ja motivoituneet työntekijät ovat meille aina tervetulleita! Tarjoamme sinulle haastavia tehtäviä kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja osaamistasi vastaavan palkan.

Mikäli olet kiinnostunut meistä ja koet olevasi sopiva ammattilainen meille, laita avoin hakemus ja CV

Avoinna olevat tehtävämme tällä hetkellä:

KIINTEISTÖHUOLLON TYÖNJOHTAJA

Haemme Kiinteistöhuollon TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Vastuualueenasi on kiinteistöhoidon toiminnan suunnittelu, päivittäis- ja perustehtävien hallinnointi sekä esimiestyö ja laadun varmistus. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Metsälässä.

Vastaat kiinteistöhuolto toiminnan tehokkuudesta esimiesroolissa. Tehtäviisi kuuluvat töiden vastaanotto ja tehtävien jakaminen kiinteistöhoitajille, työtehtävien aikataulutus ja resurssointi, sekä yhteydenpito asiakkaisiin. Lisäksi huolehdit työmääräysten ja laskujen oikeellisuudesta, sekä tarvikkeiden tilauksista. Työnjohtaja osallistuu myös jonkin verran huolto- ja korjaustöihin. Tehtävistäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on vankka tekninen osaaminen sekä riittävästi työkokemusta alalta. Työntekijöiden johtaminen ja hyvinvointi sekä sujuvan ja kannattavan toiminnan varmistaminen ovat lähellä sydäntäsi. Otat työtehtävät hoitoosi vastuullisesti itsenäisellä työotteella ja raportoit tehtävistä toimitusjohtajalle. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti sekä tähtäät korkeaan laatuun. Yleisemmät toimisto-ohjelmat ovat hallinnassasi (MS Office).

Palvelet asiakkaita sujuvalla suomen kielellä, myös englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Toivomme hakijalta tiimihenkisyyttä ja innostunutta asennetta sekä valmiutta kiinteistöhoitotoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme loistavat työkaverit, työterveyshuollon, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä tarvitsemaasi koulutusta ja tukea esimiestehtävien menestykselliseen hoitamiseen.

Työn aloitus 1.8.2019 / sopimuksen mukaan

Palkkaus, kuukausipalkka alkaen 3300,00€ / kk.

Lähetä työhakemuksesi ja CV osoitteeseen

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Tommi Nupponen puh. 0400 997 847

KIINTEISTÖNHOITAJA

Toimintamme kasvaessa, haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä sisä- ja ulkotiloissa. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoito- ja kunnossapito.

Työaikasi on arkisin klo. 8.00-16.00, poikkeuksena lumi- ja liukkaudentorjuntalähdöt sekä kiertävät liputusvuorot. Tehtävään ei sisälly muita yö- tai viikonloppupäivystyksiä.

Edellytämme kiinteistöhuoltoalalle soveltuvaa koulutusta ja / (tai) kiinteistönhoidon työssä hankittua ammattitaitoa. B- ajokortti ja IT-taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytys. Olet luotettava, täsmällinen ja huolellinen tiimipelaaja.

Et vierasta nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan tartut ripeästi toimeen. Omaat hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä kommunikoit ja kirjoitat sujuvalla suomenkielellä. Arvostamme kehittävää, aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Tarjoamme loistavat työkaverit, työterveyshuollon, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä tarvitsemaasi koulutusta ja tukea tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Työn aloitus 1.8.2019/ sopimuksen mukaan

Palkkaus, kuukausipalkka alkaen 2300,00€ / kk

Lähetä työhakemuksesi ja CV osoitteeseen