Etsitkö töitä?

Kiinteistöpalvelu Norppa on perheyritys vuodesta 2004 ja sitoutunut tuottamaan asiakkailleen korkea-luokkaisia kiinteistönhuolto ja siivouspalveluja. Laadun ja kilpailukykymme varmistamiseksi investoimme systemaattisesti ympäristöystävällisempään ja uudenaikaiseen kalustoon sekä henkilökunnan koulutukseen sekä työhyvinvointiin.

Osaavat, työtä pelkäämättömät ja motivoituneet työntekijät ovat meille aina tervetulleita! Tarjoamme sinulle haastavia tehtäviä kasvavassa yrityksessä, mukavan työyhteisön ja osaamistasi vastaavan palkan.

Mikäli olet kiinnostunut meistä ja koet olevasi sopiva ammattilainen meille, laita avoin hakemus ja CV

Tällä sivulla ilmoitamme avoinna olevat työpaikkamme.

 

 

 

KIINTEISTÖNHOITAJA 

 

Haemme KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi huolehdit monipuolisista kiinteistönhoitotehtävistä sisä- ja ulkotiloissa. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtävät sekä ulkoalueiden hoito- ja kunnossapito. Työaikasi on arkisin klo. 8.00-16.00, poikkeuksena lumi- ja liukkaudentorjuntalähdöt sekä kiertävät liputusvuorot. Tehtävään ei sisälly muita yö- tai viikonloppupäivystyksiä.

Edellytämme kiinteistöhuoltoalalle soveltuvaa koulutusta ja / (tai) kiinteistönhoidon työssä hankittua ammattitaitoa. B- ajokortti ja IT-taidot ovat tehtävässä menestymisen edellytys. Olet luotettava, täsmällinen ja huolellinen tiimipelaaja.

Et vierasta nopeasti muuttuvia tilanteita, vaan tartut ripeästi toimeen. Omaat hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä kommunikoit ja kirjoitat sujuvalla suomenkielellä.  Arvostamme kehittävää, aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Tarjoamme loistavat työkaverit, työterveyshuollon, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä tarvitsemaasi koulutusta ja tukea tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi, palkkatoiveesi ja

CV osoitteeseen 31.1.2020 mennessä.

Lisätiedusteluihin vastaa arkisin 9- 15 toimitusjohtaja Tommi Nupponen puh. 0400 997 847

 

 

PORRASSIIVOOJA

 

Haemme PORRASSIIVOOJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi huolehdit asuinkiinteistöjen porraskäytävien ja yleisten tilojen, kuten saunojen, pesuloiden ja kellareiden siivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7.30 -17 välille ja työtunteja kertyy 37,5 /vko/ 7,5 h/ pvä.

 

Toivomme aikaisempaa kokemusta puhdistuspalvelualalta ja B- ajokorttia. Olet luotettava, täsmällinen ja huolellinen tiimipelaaja.

Pidät myös itsenäisestä työskentelystä ja osaat suunnitella työtäsi muuttuvissa tilanteissa. Omaat korkean työmotivaation ja palvelet asiakkaita iloisella mielellä sekä sujuvalla suomen kiellellä. Arvostamme kehittävää, aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Tarjoamme loistavat työkaverit, työterveyshuollon, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä tarvitsemaasi koulutusta ja tukea tehtävän menestykselliseen hoitamiseen.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi, palkkatoiveesi ja  CV osoitteeseen     31.1.2020 mennessä.

Lisätiedusteluihin vastaa arkisin 9- 15 Terhi Kuoppala 0400 977042