Palvelut

 

Tarjoamme monipuolisesti kiinteistöpalveluita Länsi -ja Pohjois-Helsingin alueilla. Meiltä saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyt palvelupaketit. Olemme ketterä ja joustava kiinteistöyhtiö, joka haluaa vaalia vanhaa talonmies -periaatetta.

Haluamme myös osaltamme pienentää hiilijalanjälkeä, joten saatatkin nähdä talonmiehemme polkevan polkupyörillämme tai suhauttavan huoltotehtäviin kaasuautoillamme. Pidämme myös muun huoltokalustomme päästöt minimissä säännöllisten huoltojen avulla.

Joustavaa, monipuolista ja osaavaa kiinteistöpalvelua ihmiset ja ympäristö huomioiden

  • Talonmiespalvelua
  • Kiinteistönhuoltoa ja korjaustoimintaa
  • Ulkoilualueiden hoitoa
  • Siivouspalveluita
  • Lumitöitä ja lumenpudotuksia

Vanhaa talonmiesperiaatetta kunnioittaen

 

Vesihana vuotaa, ovikello rikki, viemäri tukossa – mikä avuksi?

Ennen jokaisessa kerrostalossa oli oma talonmies, joka riensi apuun hoitamaan pienet korjaustoimenpiteet.  Talonmiehet ovat nykyään yhä harvinaisempi näky, ainakin pääkaupunkiseudulla.

Kiinteistöpalvelu Norppa haluaa pitää perinteitä yllä ja vaalia vanhaa talonmies -periaatetta. Palvelumme on varsin kattava ja se räätälöidään kaikille tarpeiden mukaisesti.

 

Kiinteistön ja asukkaan parhaaksi

 

Huoltomiehemme tekee ammattitaitoisesti ja nopeasti pienet korjaukset sekä kunnostukset, joita jokaisessa taloyhtiössä tulee väistämättä eteen. Huoltomies huolehtii, että raput, pihat ja roskakatokset ovat asianmukaisessa kunnossa sekä istutukset kesäisin kukoistavina ja talvella lumityöt tehtynä.

Pihapiiri ja sen rakennukset pysyvät kunnossa ja turvallisina huoltomiehen valvonnassa, taloyhtiössä viihdytään ja kiinteistön arvo säilyy.

Oman alueen huoltomieheltä löytynee töiden ohella myös hetki kuulumisten vaihdolle.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulkoalueiden hoitoa vuoden jokaisena päivänä

 

Ulkoalueiden hoito ja huoltotehtävät painottuvat vuodenaikojen mukaan; keväällä hiekoitushiekan poistaminen ja muut siivoustyöt, kesällä viheralueiden hoitotehtävät, syksyllä pudonneiden lehtien siivous sekä talvella lumityöt ja hiekoitus.

Oman kalustomme ansiosta pystymme tarjoamaan laadukasta ja luotettavaa ulkoalueiden hoitoa vuodenajasta riippumatta. Kokenut huoltomiehemme toteuttaa pihatyöt aina niin, että niistä syntyy asukkaille mahdollisimman vähän haittaa esimerkiksi hiljaista sähkötrimmeriä käyttäen.

Ulkoalueen hoitotehtäviin sisältyy myös esim. aluevarustusten ja leikkivälineiden hoito ja kunnossapitotöitä. Lisäksi kiinteistöjen jätehuollon toiminnan sujumisen seuranta on yksi ulkoalueiden hoitoon liittyvä työtehtävä.

 

Kiinteistönhuoltoa ja korjaustoimintaa

 

Suoritamme kiinteistön yhteistilojen lamppujen vaihdot ja muut vastaavat huoltotehtävät. Myös taloyhtiön vastuulla olevat lukkojen ja kalusteiden huolto hoituu toimestamme. Erillisveloituksella autamme myös esim. taulujen kiinnityksissä, palovaroittimen kiinnityksessä ja lampun vaihdossa.

 

 

 

Viihtyvyyttä ja siisteyttä säännöllisellä siivouksella

 

Kiinteistössä tehtävä säännöllinen ylläpitosiivous estää irtolian kulkeutumisen asuinhuoneistoihin ja antaa viihtyisän kuvan taloyhtiöstä.

Kiinteistöpalvelu Norppa tuottaa siivouspalvelut ammattitaidolla ja sovitun aikataulun mukaisesti. Huoltomiehillämme on myös Valviran myöntämät allas-vesityökortit.

Lisätietoja Kiinteistöpalvelu Norpan siivouspalveluista saat tästä.

 

Lumityöt ja lumenpudotukset ammattitaidolla

 

Lumityöt aiheuttavat päänvaivaa monessa taloyhtiössä pääkaupunkiseudulla. Me teemme lumityöt ja lumenpudotukset ammattimaisesti sekä kokemuksella.

Oman kalustomme ansiosta pystymme siirtämään lumen paikkaan, jossa se ei haittaa taloyhtiön asukkaiden kulkua tai aiheuta muutoin haittaa.

Lumenpudotukset katoilta hoidamme hallitusti ja turvamääräysten mukaisesti.