Siivouspalvelut ovat kiinteä osa Kiinteistöpalvelu Norpan kiinteistönhoito konseptia

 

Kokonaisvaltainen huolenpitomme kiinteistöstänne, niin tekniikan kuin hygienian osalta luo asukkaille turvallisen ja miellyttävän asuinympäristön. Saumaton yhteistyö ja tiedonkulku kiinteistöhuolto- ja siivoushenkilökuntamme välillä mahdollistaa nopean reagoinnin yllättäviinkin arjen tuomiin haasteisiin, liittyvät ne sitten kiinteistönne tekniikkaan tai sen siisteyteen.

Hyvin ja ammattitaidolla suunniteltu siivousohjelma säästää kiinteistön ylläpitokustannuksia, ehkäisee pintamateriaalien kulumista ja säilyttää kiinteistön arvokkuuden.

Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistön tarpeisiin mitoitetut siivousohjelmat, joilla yhteiset tilat kuten porraskäytävät ja aulat, kerhotilat, pesutuvat ja saunat pysyvät puhtaina ja viihtyisinä. Siivousohjelman taajuuteen ja toteuttamiseen vaikuttavat muun muassa kiinteistön pintamateriaalit, neliöt, matotus, ja onko piha-alue hiekka- tai asfalttipäällysteinen. Asioiden yksityiskohtainen ja huolellinen tarkastelu ennakkoon sekä ammattitaidolla suunniteltu siivoustyöohjelma takaa laadukkaan lopputuloksen.

Siivousohjelman taajuus määritellään aina arviokäynnin – ja asiakkaan toiveiden perusteella.

 

Siivous

Ylläpitosiivous on säännöllisesti päivittäin tai viikoittain tehtävää siivousta, jonka tavoitteena on säilyttää tilassa sovittu puhtaustaso. Ylläpitosiivouksella poistetaan irtolika ja tahrat.

Siivousohjelmassa määritellään ylläpitosiivouksen taajuus ja tehdäänkö työt käsi- tai konemenetelmin. Ylläpitosiivous voi sisältää myös väli- ja tarkistussiivouksia sekä jaksottaisia töitä kuten esim. lattioiden pesu yhdistelmäkoneella tai yläpölyjen pyyhintä.

Siivouspalvelua voidaan joustavasti täydentää esimerkiksi vaihtomatto- ja saniteettitarvikepalvelulla tai muulla asiakkaan kanssa sovitulla lisäpalvelulla.

Perussiivous on harvemmin suoritettavaa siivousta, jossa poistetaan pinttynyt ja kiinnittynyt lika sekä tarvittaessa hoito- ja suoja-ainekerrokset. Perussiivousmenetelmiä käytetään silloin kun ylläpitosiivouksella ja hoitomenetelmillä ei päästä enää toivottuun puhtaustasoon. Perussiivouksiin voi kuulua mm. ikkunoiden pesua, seinien pesua ja lattioiden peruspesua ja vahausta, kalusteiden ja ovien pesua.

 

Annamme mielellämme lisätietoja siivouspalveluistamme, yhteystietomme löydät tästä.