Asukkaalle

 

Olemme sinun apunasi

 

Kauttamme hoituvat vikailmoitukset, kiinteistö- ja ulkoaluehuolto, talonkirjaotteet, autopaikat sekä saunavuorojen tiedustelut. Talonkirjaotteesta perimme 20,00 €.

Voit käyttää oheisia sähköisiä lomakkeitamme, jättää postia asukaspostilaatikkoon tai lähestyä meitä sähköpostitse . Lisäksi asiakaspalvelumme palvelee sinua puhelimitse arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana numerossa 050-4994 535.

 

LOMAKKEET

 

 

 

Muuttajan muistilista

 

Laatikoita pinossa ja tavarat hakevat vielä omaa paikkaansa. Muistutamme sinua muuttokiireiden keskellä muutamasta tärkeästä asiasta:

1) Muuttaessasi taloon toimita meille tuloilmoitus

2) Muuttaessasi talosta toimita lähtöilmoitus

Huomioithan, että ilman tuloilmoitusta asukasta ei merkitä talonkirjaan eikä nimeä vaihdeta oveen tai nimitauluun. Huoneiston ovi voidaan avata vain huoneistossa virallisesti kirjoilla olevalle henkilölle, jonka tulee todistaa henkilöllisyytensä luotettavalla tavalla. Pidäthän siis tiedot myös jatkossa aina ajan tasalla.

Lähetä muuttoilmoitus kätevästi sähköisenä, tarvittaessa voit myös tulostaa sen ja palauttaa taloyhtiön huoltopostilaatikkoon.

3) Muista tehdä muuttoilmoitus myös Postille ja/tai maistraatille, niin saat postisi oikeaan osoitteeseen.

4) Älä unohda solmia sähkösopimusta uuteen asuntoosi.

5) Huolehdi myös muista sopimuksista kuten kotivakuutus ja laajakaistasopimus.

 

Onnea uuteen kotiin!

 

Päivystys

 

Huoltopäivystysaika on arkisin kello 16.00- 8.00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä, vuoden jokaisena päivänä. Työajan jälkeinen päivystys on tarkoitettu hätätapauksia varten.

Päivystyspuhelinnumero 050-4994 535.

Normaalin työajan ulkopuolella hoidetaan työt joita ei voida siirtää seuraavaan arkipäivään sekä huoneiston oven avaukset asukkaille avainten unohduksen tai katoamisen vuoksi.

Päivystysluontoiset työt veloitamme erikseen.

Ovenavausmaksut

 

Huomiothan, että ovi voidaan avata vain huoneistossa virallisesti kirjoilla olevalle henkilölle, jonka tulee todistaa henkilöllisyytensä luotettavalla tavalla.

Ovenavaus maksetaan kortilla tai MobilePay maksuna ovenavaajalle. Lisäksi käytössä on laskutusvaihtoehto, jolloin tarkistamme luottotiedot.

Arkisin
kello 08:00-16:00 20,00 € maksettuna kortilla tai MobilePay.
kello 08:00-16:00  32,40 € laskutettuna.

Muuna aikana ja pyhäpäivin 65,00 € maksettuna  kortilla tai MobilePay. Muuna aikana ja pyhäpäivin 77,40 € laskutettuna.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

 

 

 taulu_110

Ajankohtaista ja hyödyllistä

Löydät ajankohtaisia ja hyödyllisiä asioita blogistamme.

Asunto-osakeyhtiön ja asukkaan korjausvastuut määritellään vastuunjakotaulukossa. Voit tiedustella vastuunjakotaulukko – lehtistä joko isännöitsijältä tai huoltoyhtiöltä.

Muita hyödyllisiä linkkejä:

www.maistraatti.fi
www.kiinteistolehti.fi
www.kiinteistoliitto.fi
www.kiinteistotyonantajat.fi